Cijfers: het dna van
Matching Figures

Waarden

Wanneer je je eigen zaak opricht en in de markt zet, zijn het in de kijker zetten van eigen normen en waarden natuurlijk enorm belangrijk. Net zoals jij die hebt voor jouw bedrijf, hebben wij deze natuurlijk ook. Deze normen en waarden maken Matching Figures tot het bedrijf dat het is. Op die manier werken we enkel voor klanten die binnen ons dna passen.

Graag lichten we de belangrijkste waarden toe.

Eerlijkheid

Eerlijkheid is één van onze belangrijkste waarden. Onze norm is dan ook: altijd eerlijk advies verlenen, ook al is dat niet altijd het brengen van goed nieuws. We zijn van mening dat we jou niet helpen door het voeren van mooie praatjes. Als de cijfers goed zijn, mag dat duidelijk in de verf worden gezet. Natuurlijk gaan we ook bekijken wat de reden is van die goede cijfers.  Gaat het echter iets minder? Dan schuiven we dat niet onder de mat, maar gaan we rond de tafel zitten en zoeken we samen naar constructieve oplossingen.

Betrokkenheid

Een klant is geen dossier maar een persoon met een bedrijf, met activiteiten en cijfers, met wensen en gevoelens. Bij een klant hoort een dossier. We leren je knopen door te hakken en doordachte beslissingen te nemen op basis van waardevolle inzichten.

Matching Figures staat daarom voor een persoonlijke, integrale begeleiding vanaf het prille begin tot aan de allerlaatste formaliteit. We zijn de ‘persoonlijke boekhouder’ en hechten enorm veel waarde aan de zogenaamde ‘lage drempel’. Onze missie is geslaagd wanneer je al je vragen, wensen, bedenkingen en bezorgdheden met ons deelt en vindt dat alles tussen ons bespreekbaar is.

Klant kiest

Omdat we onze persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen, vinden we dat je als klant keuzes moet hebben. Iedereen heeft eigen wensen en voorkeuren, dus bieden we bij Matching Figures verschillende mogelijkheden:

  • Wens je je boekhoudkundige stukken digitaal te bezorgen of werk je liever nog op de oude, vertrouwde manier: op papier?
  • Vind je regelmatig persoonlijk overleg belangrijk of zijn één of enkele overlegmomenten per jaar voldoende?
  • Werk je graag met Winbooks of verkies je Exact Online?

Meer weten over onze waarden en normen? Vraag hier je vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ClearFacts

ClearFacts is een uiterst gebruiksvriendelijk platform dat de samenwerking tussen accountant en ondernemer aanzienlijk vereenvoudigt én verbetert.

  • Ultiem gebruiksgemak dankzij een uiterst efficiënte workflow: digitaal, intuïtief én veilig. Wist je dat je vanuit Clearfacts eenvoudig en veilig betalingen uitvoert door een QR-code te scannen?
  • Integraties met tal van boekhoud- en crm‑software waardoor gegevensuitwisseling en synchronisatie een fluitje van een cent worden. of Koppel ClearFacts bijvoorbeeld eenvoudig met Ponto en beheer zo makkelijk én automatisch alle inkomende en uitgaande betalingen.
  • Real-time toegang tot je financiële gegevens in de vorm van duidelijke, overzichtelijke tabellen en grafieken.

Wil je een klare kijk op je cijfers met ClearFacts? We helpen je graag op weg.

Exact Online

Exact Software is een Nederlandse organisatie en bestaat al sinds 1984. Met Exact Online bieden ze aan zowel accountants als bedrijven een uitgebreid online pakket met meerdere functionaliteiten:

  • crm
  • hr
  • boekhouding
  • e-business

Bovendien bieden ze ook specifieke oplossingen aan voor allerlei branches.

Vandaag is Exact Software één van de grootste uitgevers van erp-systemen ter wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Matching Figures deze software gekozen heeft als betrouwbare partner in boekhouding.

Ook een match met Exact Online? Kom dan eens vrijblijvend babbelen.

2008

Bachelordiploma 'accountancy en fiscaliteit'

In 2008 behaalde An Van Rompaey met glans het bachelordiploma ‘accountancy en fiscaliteit’. Ze ging nadien meteen aan de slag als accountant in een bedrijf. Ze startte als consultant en werd naar firma’s uitgestuurd om er de boekhouding te ondersteunen of zelf te beheren.

2013

Dossierbeheerder

In 2013 startte ze als dossierbeheerder bij een accountantskantoor.

2013

Postgraduaat 'fiscaliteit'

In 2013 behaalde An een postgraduaat ‘fiscaliteit’.

2015

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Het bleef kriebelen, dus in 2015 behaalde An de titel ‘Gecertificeerd Fiscaal Accountant’ aan het ITAA.

2016

Gestart als zelfstandig accountant

In 2016 startte An als accountant in hoofdberoep. Ze werkte op zelfstandige basis bij een groot accountantskantoor waar ze kmo’s, grotere kmo’s en internationaal cliënteel begeleidde.

2019

Notarieel boekhouder

In 2019 mocht An het certificaat ‘notarieel boekhouder’ aan Practicali in ontvangst nemen.

2023

Aanwerving eerste medewerker

In 2023 breidde Matching Figures uit met een eerste medewerker.