Het team:
gepassioneerde accountants 

Matching Figures verzorgt jouw all-in boekhouding met de glimlach.
Oké, fijn. Maar wie schuilt er achter deze service?
Dus: laten we kennismaken.

Ontmoet het gedreven team van Matching Figures

An Van Rompaey

Ik ben An Van Rompaey, bezieler van en drijvende kracht achter Matching Figures.

Als kind had ik twee passies: cijfers en paarden. Van het eerste heb ik mijn beroep gemaakt en van het tweede mijn hobby en welverdiende ontspanning.

In 2008 behaalde ik met glans het bachelordiploma ‘accountancy en fiscaliteit’. Ik ging nadien meteen aan de slag als boekhouder in een bedrijf. Ik startte als consultant en werd naar firma’s uitgestuurd om er de boekhouding te ondersteunen of zelf te beheren. Na een 5tal jaren ben ik gaan werken voor een accountantskantoor.

Studeren en levenslang leren, zit me in het bloed. Enkele jaren later behaalde ik een postgraduaat ‘fiscaliteit’ en in 2015 mocht ik de titel ‘Gecertificeerd Fiscaal Accountant’ aan mijn palmares toevoegen. Wat later mocht ik het certificaat ‘notarieel boekhouder’ aan Practicali in ontvangst nemen.

In 2016 zette ik eindelijk de grote stap naar het ondernemerschap. Ik werkte op zelfstandige basis bij een groot accountantskantoor waar ik kmo’s, grotere kmo’s en internationaal cliënteel begeleidde. Intussen had ik de gelegenheid om de uitbouw van mijn eigen kantoor voor te bereiden.

Gepassioneerde eenmanszaak, vrij beroep, kmo of grote onderneming? Bij Matching Figures is iedereen welkom.

Ik hou ervan om cijfers te begrijpen en het verhaal achter de cijfers te vertellen. Waarom ik doe wat ik doe? Achter elk bedrijf schuilt meer dan enkel cijfers. Er is een verhaal, een droom, een ambitie. Dat verhaal mee schrijven en vormgeven a.d.h.v. financiële expertise is gewoon fantastisch en schept ontzettend veel voldoening.

Als ik niet met cijfers bezig ben, vind je me tussen de paarden of bij mijn gezin. Work-life balance is voor iedereen essentieel, zowel voor ondernemers als werknemers.

Natasja Peeters

Toen ik voor het eerst bij Matching Figures binnenstapte, voelde ik onmiddellijk de positieve vibes. Ik wist meteen: hier wil ik werken!

Matching Figures is een klein kantoor in volle groei. Ideaal dus! Samen groeien en vooral: samen klanten helpen groeien.

Een vriendelijke én duidelijke communicatie in combinatie met gebruiksvriendelijke tools biedt klanten een aangename ervaring met accountancy. Je levert snel en makkelijk documenten aan en je hebt bovendien zelf een duidelijke, real-time kijk op de cijfers. Toch nog vragen? Wij staan steeds tot je dienst.

Er heerst hier een aangename sfeer. Geen enkele dag is dezelfde. Boekhouding een saai beroep? Dan ken je Matching Figures nog niet!

Eerlijkheid, openheid en nauwkeurigheid zijn hier uitermate belangrijke kernwaarden. Zowel op de werkvloer als naar de klanten toe zijn deze eigenschappen altijd prioritair.

Matching Figures: waar cijfers belangrijk zijn maar waar de klant altijd voorop staat. Ze kunnen steeds met alle vragen bij ons terecht, hoe klein of complex ze ook zijn. Door onze rustige en uitnodigende aanpak verlagen we de drempel om te durven vragen.

An is een uiterst correct accountant. Samen met de klant zoekt ze steeds naar de beste oplossing en de juiste aanpak. Haar enorme know-how laat toe voor elke klant, in welke branche ook, een optimaal parcours uit te stippelen om kosten en opbrengsten in evenwicht te houden.

Zelfs tijdens drukke, stressvolle  periodes verschijnt er nog steeds een glimlach op Ans gezicht en blijft de sfeer luchtig en ontspannen. Ze is een werkgever uit de duizend die bovendien veel belang hecht aan een evenwichtige work-life balance.

Evy Luyten

Bij Matching Figures weten ze dat boekhouding méér is dan enkel cijfers. Het gaat om het verhaal achter die cijfers: jouw verhaal dus. Daarom werk ik heel graag voor Matching Figures. Onze waarden en normen stroken dan ook erg goed met elkaar.

Ik vind in An een uitstekend mentor voor mijn ITAA-stage. Haar hands-on mentaliteit en persoonlijke benadering vormen de perfecte mix voor een vruchtbaar leer- en groeiproces. Ik krijg de kans om dossiers volledig op te volgen onder de deskundige begeleiding van An.

Bovendien hou ik net zoals An van een persoonlijke aanpak. Mijn kennis en ervaring in de accountancywereld gebruik ik graag om de gestage groei van Matching Figures het hoofd te bieden. Ik geniet van de continue bijscholing en opleiding die het accountantsberoep vereist. Levenslang leren is essentieel om de recentste ontwikkelingen en innovaties inzake accountancy binnen het bedrijf te brengen en An hierin optimaal te ondersteun. Elke dag staan we klanten bij met actuele expertise en bieden we nieuwe digitale oplossingen die het bijhouden en begrijpen van de cijfers uitermate vergemakkelijkt

Ik bewonder An enorm voor haar drive om moeilijke, complexe of wanordelijke dossiers met beide handen te grijpen en orde op zaken te stellen. Met geduld, expertise en een persoonlijke touch maken we samen het onmogelijke mogelijk. Dat maakt van An een uitstekende leider en een inspiratiebron voor het hele team.